Raily Ignacio is ook de komende jaren de aanvalsleider van Rijnsburgse Boys. De 26-jarige spits heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Ignacio kwam afgelopen zomer over van Spakenburg, waar hij weggestuurd was. Na een moeizaam begin heeft hij inmiddels alle scepsis overwonnen. Ignacio staat met dertien goals tweede op de topscorerslijst van de zaterdagse Topklasse en verkeert de laatste maanden in bloedvorm.

,,De club deed als eerste het voorstel om twee seizoenen te verlengen, maar het voelde voor mij ook direct goed en ik wilde het ook graag”, zegt Ignacio op de clubsite. ,,Het gaat voor mij om goals voor het team en die maak ik hier. De spelersgroep is fijn om mee samen te werken, lekker relaxed en chill zijn die gasten. Ook met de trainer kan ik het prima vinden, hij begrijpt me goed.”

Ignacio werd in het seizoen 2008-2009 kampioen met Westlandia en verdiende vervolgens een transfer naar ADO Den Haag. Zijn verblijf in de Residentiestad werd geen succes, waarna Ignacio werd uitgeleend aan FC Dordrecht. In de zomer van 2011 stapte Ignacio terug naar de amateurs. Zijn verblijf in Spakenburg was er één van uitersten. Hij werd bewierookt om zijn goals en verguisd om zijn grillen. Spakenburg stuurde Ignacio eind vorig seizoen voortijdig de laan uit.

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude