Raily Ignacio is ook de komende jaren de aanvalsleider van Rijnsburgse Boys. De 26-jarige spits heeft zijn contract met twee seizoenen verlengd. Ignacio kwam afgelopen zomer over van Spakenburg, waar hij weggestuurd was. Na een moeizaam begin heeft hij inmiddels alle scepsis overwonnen. Ignacio staat met dertien goals tweede op de topscorerslijst van de zaterdagse Topklasse en verkeert de laatste maanden in bloedvorm.

,,De club deed als eerste het voorstel om twee seizoenen te verlengen, maar het voelde voor mij ook direct goed en ik wilde het ook graag”, zegt Ignacio op de clubsite. ,,Het gaat voor mij om goals voor het team en die maak ik hier. De spelersgroep is fijn om mee samen te werken, lekker relaxed en chill zijn die gasten. Ook met de trainer kan ik het prima vinden, hij begrijpt me goed.”

Ignacio werd in het seizoen 2008-2009 kampioen met Westlandia en verdiende vervolgens een transfer naar ADO Den Haag. Zijn verblijf in de Residentiestad werd geen succes, waarna Ignacio werd uitgeleend aan FC Dordrecht. In de zomer van 2011 stapte Ignacio terug naar de amateurs. Zijn verblijf in Spakenburg was er één van uitersten. Hij werd bewierookt om zijn goals en verguisd om zijn grillen. Spakenburg stuurde Ignacio eind vorig seizoen voortijdig de laan uit.

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)