Rijnsburgse Boys heeft zaterdag de uitwedstrijd bij TEC met 0-1 gewonnen en is daardoor opnieuw drie punten dichter bij de koppositie gekomen. AFC ging namelijk voor de tweede week op rij onderuit (nu tegen Kon. HFC met 1-4) en daardoor is het gat met Rijnsburgse Boys nu drie punten.

Groots was het optreden van de Uien in Tiel zeker niet. Halverwege was het 0-0 en daar mocht Rijnsburgse Boys het meest blij mee zijn. TEC kreeg, mede door onzorgvuldigheden bij de bezoekers, voor rust de beste mogelijkheden en zag via Kevin van Kippersluis nog een goal worden afgekeurd.

In de tweede helft werd de ban gebroken door Jordy Strooker, de linksback schoot raak in de 57e minuut. De marge van één bleef uiteindelijk overeind, ondanks dat Rijnsburgse Boys in de slotfase nog een aantal kansen kreeg.

Het bleef niettemin bij 0-1, waardoor Rijnsburgse Boys de derde overwinning op rij boekte. Omdat naast AFC ook runner-up HHC Hardenberg verloor, werd het uiteindelijk een prima middag voor de ploeg van Henk Wisman.

TEC – Rijnsburgse Boys 0-1 (0-0)
Goal: Jordy Strooker