FC Rijnvogels heeft zich voor de derde maal met een speler van Rijnsburgse Boys versterkt. Ook Roy van Leeuwen maakt komende zomer de overstap van De Middelmors naar De Kooltuin. 

Van Leeuwen is na Niek Ossevoort en Dirk-Jan van den Oever de derde speler die van Rijnsburgse Boys naar Rijnvogels verkast. De 23-jarige buitenspeler werkt zijn wedstrijden in het tweede elftal van ‘de uien’ af. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot twee invalbeurten in de Derde Divisie.

De vleugelspits is niet de enige speler in de gemeente Katwijk die de overstap maakt naar Rijnvogels maakt. Naast zijn twee ploeggenoten, komen ook Max van Steen, Jesse Driebergen, Jan de Bruin en Arie de Vreugd over van Quick Boys en Marc Langeveld van Valken’ 68. Van Leeuwen is de negende aanwinst voor Rijnvogels.

FC Rijnvogels

Selectie 2018 / 2019

Blijft: Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Luuk Slegt, Ryan Lugtigheid, Joey Lauhouh, Jaap van Duyn.

Nieuw: Jimmy Simons (trainer, per direct), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Arie van der Niet (RCL), Max van Steen (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Dirk Jan van den Oever (Rijnsburgse Boys), Jesse Driebergen (Quick Boys), Marc Langeveld (Valken ’68), Roy van Leeuwen (Rijnsburgse Boys)

Vertrekt: Hein van Heek (trainer, per direct), Joost Leonard (stopt, per direct), Wesley de Ruiter (stopt) Ivailo Staal (Quick Boys), Oliver Rifai (n.n.b.), Mart Spierdijk (UVS), Jim Havenaar (n.n.b.), Wouter Soomer (FC Boshuizen), Bright Ampong (n.n.b.), Arno Dijkstra (VVSB)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Do. 21 jun.
Hillegom5-2Kolping Boys
Za. 23 jun.
Oefenduel
VVSB15.00Ajax