Yuri Guijt speelt ook volgend seizoen voor FC Rijnvogels. De 22-jarige Katwijker heeft voor een jaar bijgetekend. Guijt kwam afgelopen zomer over van Quick Boys, maar kende op de Kooltuin weinig aanpassingsproblemen. Met tien goals en acht assists had hij een belangrijk aandeel in de superieure eerste seizoenshelft van FC Rijnvogels.

Aanvallende middenvelder Guijt is de derde speler die door Rijnvogels vastgelegd is voor volgend seizoen. Eerder gingen aanvoerder Sander van der Horst en topscorer Mitchel Beijersbergen hem voor. Ook trainer Hein van Heek tekende al bij.

Rijnvogels hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen DSO. De Kooltuinbewoners hebben momenteel tien punten voorsprong op nummer twee Swift. Bij een eventuele promotie naar de Hoofdklasse komt het mogelijk voor Guijt tot een weerzien met Quick Boys, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en vervolgens een aantal seizoenen deel van de A-selectie uitmaakte. Guijt zei eerder in een interview met VIDB dat het zijn droom is om terug te keren op Nieuw Zuid.

Foto: site Rijnvogels

POPULAIRE BERICHTEN