Yuri Guijt speelt ook volgend seizoen voor FC Rijnvogels. De 22-jarige Katwijker heeft voor een jaar bijgetekend. Guijt kwam afgelopen zomer over van Quick Boys, maar kende op de Kooltuin weinig aanpassingsproblemen. Met tien goals en acht assists had hij een belangrijk aandeel in de superieure eerste seizoenshelft van FC Rijnvogels.

Aanvallende middenvelder Guijt is de derde speler die door Rijnvogels vastgelegd is voor volgend seizoen. Eerder gingen aanvoerder Sander van der Horst en topscorer Mitchel Beijersbergen hem voor. Ook trainer Hein van Heek tekende al bij.

Rijnvogels hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen DSO. De Kooltuinbewoners hebben momenteel tien punten voorsprong op nummer twee Swift. Bij een eventuele promotie naar de Hoofdklasse komt het mogelijk voor Guijt tot een weerzien met Quick Boys, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en vervolgens een aantal seizoenen deel van de A-selectie uitmaakte. Guijt zei eerder in een interview met VIDB dat het zijn droom is om terug te keren op Nieuw Zuid.

Foto: site Rijnvogels


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)