Yuri Guijt speelt ook volgend seizoen voor FC Rijnvogels. De 22-jarige Katwijker heeft voor een jaar bijgetekend. Guijt kwam afgelopen zomer over van Quick Boys, maar kende op de Kooltuin weinig aanpassingsproblemen. Met tien goals en acht assists had hij een belangrijk aandeel in de superieure eerste seizoenshelft van FC Rijnvogels.

Aanvallende middenvelder Guijt is de derde speler die door Rijnvogels vastgelegd is voor volgend seizoen. Eerder gingen aanvoerder Sander van der Horst en topscorer Mitchel Beijersbergen hem voor. Ook trainer Hein van Heek tekende al bij.

Rijnvogels hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen DSO. De Kooltuinbewoners hebben momenteel tien punten voorsprong op nummer twee Swift. Bij een eventuele promotie naar de Hoofdklasse komt het mogelijk voor Guijt tot een weerzien met Quick Boys, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en vervolgens een aantal seizoenen deel van de A-selectie uitmaakte. Guijt zei eerder in een interview met VIDB dat het zijn droom is om terug te keren op Nieuw Zuid.

Foto: site Rijnvogels


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude