FC Rijnvogels heeft zich voor volgend seizoen verrassend versterkt met Rob Zandbergen. De centrale verdediger komt over van Rijnsburgse Boys. Zandbergen brak eind vorig seizoen spectaculair door aan de Middelmors, maar komt door hevige concurrentie inmiddels minder aan bod. Onlangs werd met Renee Troost nog een directe concurrent voor 2,5 jaar vastgelegd.Rijnvogels laat er momenteel geen gras over groeien. De Kooltuinbewoners lijken zo goed mogelijk beslagen ten ijs willen komen in de Hoofdklasse, een stap die gezien de riante uitgangspositie zeer reëel is. Eerder werden voor volgend seizoen al Sven Boonstoppel (Valken ’68) en Martijn Kuijt (Quick Boys) vastgelegd.

Hein van Heek: ,,Rob is inderdaad een groot talent en hele mooie aanwinst voor ons. Hij kende een uitstekend debuut vorig jaar in Topklasse tegen Noordwijk. Dit seizoen speelde hij de eerste 6 wedstrijden, maar moest plaatsmaken voor een speler die terugkwam van een blessure. Ook Rob past in ons beleid: jong, talentvol en uit de regio.”
Op de vraag of FC Rijnvogels nu klaar is voor volgend seizoen, is Van Heek ook duidelijk: ,,Als iedereen blijft, in combinatie met deze aanwinsten, komen we een heel eind. Na het weekend hopen we nog één speler te presenteren, een spits. Daarna gaat de focus volledig op het huidige seizoen.”Overigens is Rijnvogels volgende week onze tweede club van de week. Onder meer een uitgebreid interview met aanvoerder Sander van der Horst en een groot artikel over het G-voetbal staan op de rol.

POPULAIRE BERICHTEN