Rijnsburgse Boys heeft de contracten van Resham Sardar en Marvin Wijks verlengd. Dat maakte de club zojuist bekend. Wijks begint volgend jaar aan zijn vierde seizoen op de Middelmors. Sardar gaat alweer op voor zijn achtste seizoen. Daarmee is hij na Bart Freke de speler met de meeste voetbaljaren in de selectie van Rijnsburgse Boys.

Middenvelder Sardar twijfelde geen moment aan een langer verblijf, laat hij op de site van Rijnsburgse Boys weten. ,, Rijnsburgse Boys is een heel prettige club, waar ik me gewaardeerd voel door iedereen. Na zeven seizoenen kun je mij als het ware uittekenen hier. Bovendien werk ik in de buurt als diëtist bij een voedingsadviesbureau met spreekuren in Rijnsburg en Katwijk.”

Ook Wijks dacht niet aan een overstap naar een ander elftal valt op de site van de ‘Uien’ te lezen. Zijn goede gevoel voor Rijnsburgse Boys is in de afgelopen jaren niet veranderd laat de aanvaller weten. ,,Ondanks het feit dat we een moeizaam seizoen doormaken overheerst het goede gevoel.” De flankspeler van Rijnsburg wil kosten wat kost de Tweede Divisie bereiken: ,,We zullen er alles aan doen om bij de eerste zeven te eindigen, zodat we ook volgend seizoen op het hoogste niveau kunnen uitkomen. Dat zal lastig worden. Daarover moeten we reëel zijn.”

Sardar hoopt op een goede afloop van het seizoen: ,,We moeten het voorlopig maar per wedstrijd bekijken en niet te veel vooruit kijken. Aan het eind van de competitie zien we dan wel waar we staan. Belangrijk is dat de supporters ons blijven steunen, juist nu. Met elkaar moeten we zorgen dat we er komen.”

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 13 aug.
Oefenduels
Koninklijke HFC3-4Ter Leede
FC Lisse0-1Katwijk
FC 's-Gravenzande0-3Rijnsburgse Boys
Noordwijk0-1VVSB
Quick Boys1-2Jong ADO Den Haag
Foreholteafg.Warmunda
Do. 15 aug.
Oefenduels
Quick Boys6-1TAC'90
Za. 17 aug.
KNVB-beker
VVSB2-4Harkemase Boys
FC Lisse1-2Ajax (ama.)
Ter Leede1-4Fortuna Wormerveer
FC Rijnvogels0-4O.S.S.'20
Oefenduels
Koninklijke HFC2-2Rijnsburgse Boys
Noordwijk4-0OJC Rosmalen
SJC5-0DTS Ede
Zandvoort4-0Valken '68
Hillegom2-1Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)2-2VVC
Katwijk4-0Velsen
Zo. 18 aug.
Oefenduel
ASC3-3Foreholte
Hillegom0-3DEM
VVH/Velserbroek3-2Van Nispen (zon.)