SJC heeft in eigen huis met 1-2 verloren van Hoek. De Noordwijkers konden een wedstrijd lang goed mee met de nummer vier van de Derde Divisie maar konden dat niet uitdrukken op het scorebord. Door de 1-2  nederlaag blijft de ploeg van Sjaak Polak op de vijftiende plek staan.

Hoek kwam al binnen twee minuten voetbal op een 0-1 voorsprong. SJC maakte binnen tien minuten de 1-1. Een kwartier voor rust maakten de bezoekers de winnende treffer na een eigen doelpunt van SJC. In de tweede helft bleven de Noordwijkers jagen op de 2-2, maar had de 1-3 ook zomaar kunnen vallen. Hoek kreeg een penalty na een overtreding van Tracy Kapata, maar doelman Björn Haggerty stopte de strafschop. Verder kwam SJC niet.

SJC – Hoek 1-2 (1-2)
Goals: Van Toor

Archieffoto: Johanna Wever