Het duel in de nacompetitie tussen SJC en RKAV Volendam is gestaakt. Er hingen te zware onweersbuien boven het sportpark van SJC.

De scheidsrechter besloot in de tweede helft om naar binnen te gaan. Dat deed de leidsman bij een tussenstand van 0-3 in het voordeel van de bezoekers.

De Noordwijkers speelden op dinsdagavond tegen de nummer twee van de Hoofdklasse A om ook komend seizoen in de Derde Divisie actief te zijn. De zwart-witten gaan weer terug naar het zondagvoetbal, maar willen dit uiteraard op een zo’n hoog mogelijk niveau doen.

Update 21.55: Ook Teylingen tijdelijk stilgelegd
Ook het duel van Teylingen is inmiddels gestaakt. De Sassenheimers namen het dinsdagavond op tegen Groenweg in de hoop zich te plaatsen voor de finale van de nacompetitie.

Gedurende de tweede helft begon het te onweren. De scheidsrechter besloot daarom om bij een 1-1 tussenstand naar binnen te gaan.

Update 22:12: Duels Teylingen en SJC weer hervat

De duels van Teylingen en SJC worden weer hervat. De Sassenheimers hervatten de wedstrijd na 52 minuten spelen en de ploeg uit Noordwijk na een uur spelen.