Quick Boys heeft na de nederlaag van afgelopen week (tegen Spakenburg red.) een overwinning weten te boeken tegen ODIN’59. FC Rijnvogels had eindelijk eens het geluk aan haar zijde. Luuk Slegt schoot zijn ploeg naar de drie punten ondanks de rode kaart van Bright Ampong. Noordwijk deed goede zaken door vrij gemakkelijk te winnen. Het werd 4-0 tegen AVV Swift.

Quick Boys heeft in Heemskerk drie belangrijke punten binnen gehaald. Door de overwinning stijgt de ploeg van Jan Zoutman naar de zesde plek in de Derde Divisie. Hoewel Yordi Teijsse verzuimde zijn team op voorsprong te zetten door een strafschop te missen, werd het uiteindelijk toch 0-1 door een eigen doelpunt van de thuisploeg.

Noordwijk blijft het zeer goed doen in de Hoofdklasse. De ploeg van trainer Kees Zethof scoorde er op los en wist door doelpunten van Denzel James (2x) en Rob Overvliet zelfs met een 3-0 ruststand de kleedkamer op te zoeken. Na de thee kwam daar nog een doelpunt bij van topscorer Tjeerd Westdijk. Noordwijk behoudt hierdoor de koppositie.

FC Rijnvogels zal opgelucht zijn. De ploeg wist in de wedstrijd tegen Rijsoord lange tijd niet te scoren en nadat Bright Ampong zijn tweede gele kaart kreeg, leek het weer zonder overwinning van het veld te moeten stappen.  Luuk Slegt schoot zijn ploeg echter in de negentigste minuut naar drie zeer belangrijke punten.

Ter Leede heeft de goede start van de competitie geen passend vervolg kunnen geven tegen concurrent Achilles Veen.  De thuisploeg liet zien goed met kansen om te kunnen springen en waren effectief. Na de 2-0 achterstand van Ter Leede kon Jesse Dingjan de spanning terug brengen maar desondanks moest Ter Leede zonder punten terugkeren naar Sassenheim.

Valken’68 heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt. In de thuiswedstrijd tegen CSC Reeuwijk vonden Arjan Haasnoot en Marc Langeveld  voor rust het doel en daarmee werd de eindstand op 2-0 bepaald.

Odin’59 – Quick Boys  0-1 (0-0)
Goal: eigen doelpunt

Noordwijk – Swift  4-0 (3-0)
Goals: James (2), Overvliet,  Westdijk

Achilles Veen – Ter Leede 2-1(0-0)
Goal: Dingjan

FC Rijnvogels – Rijsoord 1-0 (0-0)
Goal: Slegt