Hans van Duijn

Quick Boys neemt na het seizoen afscheid van Robert Steemers. De Katwijkers hebben besloten de vleugelaanvaller (25) geen nieuw contract aan te bieden. Steemers kwam ruim anderhalf jaar geleden over van Ter Leede.

Steemers was in zijn eerste seizoen een vaste waarde en wist door een sterke periode na de winterstop contractverlenging af te dwingen. In de huidige voetbaljaargang komt de Voorschotenaar maar sporadisch aan bod. Hij begon slechts een keer in de basis. Wel werd hij in november nog matchwinner op bezoek bij DVS ’33.

Voor zijn komst naar Nieuw Zuid was Steemers drie seizoenen actief voor Ter Leede. Hij speelde eerder ook in zijn woonplaats voor Voorschoten ’97, bij Ajax, ADO Den Haag en Quick. Het is nog niet bekend waar Steemers zijn carrière voortzet.

Selectie Quick Boys 2017-2018

Blijft: Jan Zoutman (trainer), Martijn de Zwart, Yuri Guyt,  Jan de Bruin, Dennis van der Plas, Joey Ravensbergen, Max van Steen, Delano A Cohen, Anthony Bentem, Ricardo Kuyvenhoven, Stan Prosman, Philippe den Hartog

Nieuw: Jesse van Nieuwkerk (Argon), Jesper Hogedoorn (Kozakken Boys)

Vertrekt: Mo El Osrouti (VVSB), Raymon Kuipers (stopt), Jerghinio Sahadewsing (De Dijk), Milan Hoek, Gerard Aafjes, Kenneth Misa-Danso, Robert Steemers

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen