Twee dagen na het veroveren van de titel in 3A heeft SV Hillegom een oefenduel verloren van een combinatieteam van FC Lisse. Het werd op de Zanderij 1-2.

Bij SV Hillegom kwam de basiself 45 minuten in actie. Enkel Jeroen Dedel speelde de gehele wedstrijd. Ruben Beentje ontbrak door een testwedstrijd bij Noordwijk. FC Lisse speelde met overwegend spelers van het tweede en twee testspelers.

,,Het was een leuke wedstrijd”, liet Hillegom-coach Bas Naber weten. ,,FC Lisse was de eerste helft duidelijk beter en nam een 0-1 voorsprong. In de tweede helft waren de betere kansen voor ons. Het werd nog wel 0-2 en vlak voor tijd 1-2 via Joey Sobhi.” Voor Lisse waren Robin Stolp en Alain van Kesteren doeltreffend.