VVSB is zondag voor eigen publiek niet verder gekomen dan een teleurstellend gelijkspel tegen Groene Ster. De Noordwijkerhouters speelden met 0-0 gelijk tegen de nummer zestien van de zondagse Derde Divisie. De bezoekers misten in de veertiende minuut nog een strafschop.

Op de Lageweg stond een onvervalste topper op het programma tussen twee clubs die met twee overwinning aan het seizoen waren begonnen: SJC en Westlandia. Voor de thuisploeg kwam de maximale score ten einde: Westlandia zegevierde met 2-4

De ploeg van Marcel IJzendoorn kwam al vroeg op achterstand, maar wist in de twintigste minuut langszij te komen. Een corner van Timo Ruigrok werd door Tom Duindam binnengeknikt. Beide ploegen zochten met 1-1 de kleedkamers op, waarna Westlandia in de tweede helft uitliep. Binnen 25 minuten gaf het scorebord 1-4 aan.

SJC, dat bij 1-3 via Mark Turk nog de lat raakte, redde via de tweede treffer van Tom Duindam nog wel de eer.

VVSB – Groene Ster 0-0

SJC – Westlandia 2-4 (1-1)
Goals: Duindam (2)