Niek Oosterlee vertrekt na dit seizoen bij Ter Leede. Dat heeft de Sassenheimse club woensdag bekendgemaakt. Oosterlee is bezig aan zijn tweede jaar op de Roodemolen, maar ziet af van contractverlenging.

De precieze reden van het vertrek van Oosterlee wordt in het nieuwsbericht niet vermeld, maar het is geen geheim dat de Alphenaar moest wennen aan het werken met beperkte middelen. In beide seizoenen onder zijn leiding had Ter Leede bij de start van de competitie de selectie eigenlijk nog niet rond.

Een aantal maanden terug had Ter Leede wel een voltreffer met de last-minute komst van Carlito Fermina, waardoor de Sassenheimers ook beter gingen draaien. De roodgelen gingen uiteindelijk als nummer tien de winterstop in. Een directe terugkeer naar de Derde Divisie lijkt een lastig verhaal te worden.

Algeheel amateurkampioen
Tussen 2006 en 2009 was Oosterlee de eindverantwoordelijke bij FC Lisse. Met de fusieclub werd hij in 2008 algeheel amateurkampioen. Vervolgens vertrok Oosterlee naar Rijnsburgse Boys, waar hij tot 2016 de scepter zwaaide.

GVVV was daarna voor Oosterlee de vervolgstap. Na zijn vertrek uit Veenendaal zat de coach twee jaar zonder club, totdat Ter Leede hem oppikte. De vierdedivisionst raakt ook captain Tomas Arroyo kwijt. De captain keert terug bij VVSB.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Arroyo keert na drie jaar terug bij VVSB
Check ook: Oosterlee start seizoen met ‘onevenwichtige’ selectie: ‘Belangrijk dat de jongens succeservaringen krijgen’

POPULAIRE BERICHTEN