Toen wij jullie onlangs vroegen welke afleveringen jullie nog wel een keer wilde zien van In de Taxi met Willem stond de rit met Sjaak Polak hoog in het lijstje. En terecht. We gaan terug naar april 2017. Polak vertelt openhartig over z’n jeugd, over z’n toen aanstaande transfer naar Voetbalvereniging SJC en z’n eigen voetbalcarrière. 

Een prachtige rit volgt, waarin de eerlijke Hagenees vertelt over z’n periode als trainer van de beloften van Quick Boys en hoe hij als trainer zich langzaam opwerkte in het amateurvoetbal. De manier waarop Polak daarnaast praat over z’n eigen jeugd in Den Haag en alle tegenslagen die hij als kind al te verwerken kreeg, maakt indruk. Leg je werk even voor 20 minuten stil of maak wat tijd in je agenda in de avond: een must-see uit ons archief.

Wil jij tijdens deze coronacrisis dit soort artikelen blijven lezen? Dat kan natuurlijk. Wij blijven, zolang we kunnen, gewoon toffe verhalen schrijven over al het voetbal in deze mooie streek. Misschien vind je het juist nu belangrijk en fijn om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom jouw favoriete club. Maar ook wij hebben het ontzettend zwaar nu het voetbal volledig stilligt. We houden alle artikelen gewoon leesbaar, maar wil je ons toch op een bepaalde manier steunen? Dat kan.

Doneer € -

POPULAIRE BERICHTEN