De laatste Toto van 2016 was bij uitstek geschikt om waardig het jaar af te sluiten. Het was namelijk weer een pittige editie. Los van het feit dat derby’s nooit makkelijk te voorspellen zijn, was er het gelijke spel van Kagia op bezoek bij VEW en de knappe overwinning van VVSB op algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis. Dan is de vraag, gaan we dit kalender jaar nog iemand blij maken met een diner voor twee?

 

De juiste uitslag was dus 1-1-1-x-1-2

Uiteindelijk waren er twee echte voetbalkenners onder de inzendingen Rien de Vreugd en Willem van Duijn hadden beiden een correcte voorspelling ingeleverd. Een knappe prestatie en een applaus van de hele VIDB-redactie! Helaas kunnen we maar één iemand blij maken met een dinerbon.  De lot heeft Willem van Duijn aangewezen. Gefeliciteerd Willem.

Morgen geen nieuwe Toto want het is winterstop. Half januari beginnen de Tweede en Derde Divisie al weer met voetballen en dan ziet u de Toto vanzelf weer op de site verschijnen.

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO