De laatste Toto van 2016 was bij uitstek geschikt om waardig het jaar af te sluiten. Het was namelijk weer een pittige editie. Los van het feit dat derby’s nooit makkelijk te voorspellen zijn, was er het gelijke spel van Kagia op bezoek bij VEW en de knappe overwinning van VVSB op algeheel amateurkampioen Excelsior Maassluis. Dan is de vraag, gaan we dit kalender jaar nog iemand blij maken met een diner voor twee?

 

De juiste uitslag was dus 1-1-1-x-1-2

Uiteindelijk waren er twee echte voetbalkenners onder de inzendingen Rien de Vreugd en Willem van Duijn hadden beiden een correcte voorspelling ingeleverd. Een knappe prestatie en een applaus van de hele VIDB-redactie! Helaas kunnen we maar één iemand blij maken met een dinerbon.  De lot heeft Willem van Duijn aangewezen. Gefeliciteerd Willem.

Morgen geen nieuwe Toto want het is winterstop. Half januari beginnen de Tweede en Derde Divisie al weer met voetballen en dan ziet u de Toto vanzelf weer op de site verschijnen.

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude