In 2019 vloog de ene na de andere dinerbon eruit. Vorige week werd de Toto niet in één keer juist voorspeld. Daarom gaan we nu naar vijf wedstrijden. De winnaar krijgt opnieuw een dinerbon voor z’n tweetjes bij De Vergulden Vos in Rijpwetering.

En laat Foreholte komende zondag – niet geheel toevallig – spelen tegen ROAC in dat typisch Hollandse dorpje, waar voormalig Tour de France-winnaar Joop Zoetemelk opgroeide. Het is bovendien de strijd tussen de nummers drie (ROAC) en twee (Foreholte). De Voorhouters hebben twee punten meer, maar de Rippers speelden een wedstrijd minder. Wie gaat er met de tweede plek aan de haal?

Zaterdagduels
De overige duels in de TOTO worden allemaal op zaterdag afgewerkt, waarbij de Derde Divisie-wedstrijd Noordwijk-FC Lisse natuurlijk het meest uit het oog springt. Op hetzelfde niveau ontvangt Quick Boys het altijd sterke DOVO. Gaat de formatie van trainer Erik Assink zich herstellen van de 2-0 nederlaag bij ASWH?

In de Tweede Divisie ten slotte, twee duels die moeilijk te voorspellen zijn: IJsselmeervogels-Katwijk en VVSB-Koninklijke HFC. Want de Katwijkers vechten voor hun laatste kans op de titel en voor VVSB geldt hetzelfde, maar dan om degradatie te voorkomen. Krijgen we dit keer wel correcte inzendingen? Succes!

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.POPULAIRE BERICHTEN