Wat is er dit jaar aan de hand? Er gaat geen week voorbij of de Toto vliegt er weer uit. Dachten we eindelijk een verschrikkelijk lastige variant te hebben gemaakt. Hebben we alsnog een winnaar.

Gefeliciteerd, Ida Binnendijk. Dat allereerst! De enige juiste uitslag was: 1-1-2-x-1-1.

Eigenlijk dachten we deze week een rondje verder te gaan, op naar de vijf duels. Want waar velen van jullie overheen struikelden, waren de einduitslagen van Quick Boys en SJC.

Onterecht
Slechts enkelen van jullie dachten dat VVOG weer zou stunten op Nieuw Zuid. Vorig jaar deden de Harderwijkers dat al dankzij vier goals van Jeremy de Graaf. Die spits voetbalt nu bij GVVV, waardoor de groenhemden dit seizoen een stuk minder slagvaardig zijn in de frontlinie. Toch ‘sneakten’ de bezoekers er vandoor met een 1-2 overwinning in Katwijk.

De wedstrijd tussen SJC en Leonidas werd lichtelijk ontsierd door een onterecht afgekeurde goal in de 88e minuut. Die beslissing van de scheidsrechter zorgde uiteindelijk wel voor de juiste voorspelling van onze enige winnares van deze week. Geluk bij een ongeluk, laten we maar zeggen.

Woensdag staat er weer een nieuwe Toto op het programma. Met wéér een nieuw restaurant.

All you can eat Sushi & Grill Hiro Mina | Ons ‘’All you can eat’’ concept is als een shared dinning experience, perfect voor mensen die op een avond verschillende kleine gerechtjes willen proeven. U kunt op een speelse manier alle gerechtjes mixen en matchen. U bepaalt zelf wat u eet en hoeveel u eet in een sfeervolle ambiance. Allemaal tegen een vaste prijs! In Hiromina ondervindt u de ultieme smaaksensatie voor vis- en vleesliefhebbers tegelijk.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude