Iedere week voorspellen bezoekers van VIDB massaal onze Toto. Op zaterdag laat een speler, trainer of betrokkene uit de streek zijn licht schijnen over de wedstrijden. Deze week is het de beurt aan Timo Schaap, aanvaller van FC Rijnvogels. 

FC Lisse zal wederom zonder overwinning blijven, denkt Schaap. ,,Ik verwacht een overwinning voor Scheveningen’’, zegt de aanvaller. ,,Ik heb Scheveningen vorig jaar zien spelen en toen vond ik het een hele goede ploeg. FC Lisse valt dit seizoen erg tegen, dus ik denk een driepunter voor Scheveningen’’.

Moeder der derby’s

Katwijk is al dagen in de ban van de moeder der derby’s, de wedstrijd tussen de rivalen Quick Boys en Katwijk. ,,Dat wordt winst voor Katwijk’’, zegt Schaap overtuigend over zijn oude ploeg. ,,Katwijk heeft kwalitatief een veel betere ploeg. Het is sowieso een wedstrijd an sich, maar Quick Boys zal alles uit de kast moeten halen om een kans te maken. Ik zie het somber voor ze in.’’

Haaglandia neemt de punten mee uit Valkenburg, als we Schaap moeten geloven. ,,Haaglandia is een goede ploeg. Vorig seizoen hebben wij het daar ook twee keer erg moeilijk tegen gehad. Valken zit pas net in de Eerste Klasse. Het gaat heel erg moeilijk worden voor Valken.’’

Zondagtak

Over het zondagvoetbal in de Bollenstreek weet Schaap niet zoveel. ,,FC Lisse tegen Foreholte, ook weer een derby. Ik denk een gelijkspelletje. Het zal een beladen wedstrijd worden.” Schaap ziet verder Teylingen bij DOSR winnen.

De voorspelling van Timo Schaap:
1 – 2 – 2 – X – 2

Tekst: Danny van den Bosch


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)