Zoontjes

Voor Zoontjes telt vooral de wedstrijd van FC Lisse tegen Capelle. De aanvoerder is ervan overtuigd dat zijn ploeg het belangrijke degradatietreffen gaat winnen. ,,De laatste anderhalve maand, sinds Ter Leede, zijn wij goed voor de dag gekomen. Er zijn ook weer wat jongens terug, zoals Hanne Hagary en Rik Vermeulen.”

Zoontjes spreekt van een bijzondere competitie. Dat zal Katwijk zeker beamen. De landskampioen heeft een Houdini-act nodig om in de Topklasse te blijven. Zoontjes zet in op een gelijkspel van de oranjehemden bij IJsselmeervogels. ,,Ik denk dat p/d het hoogst haalbare voor Katwijk is, hoewel ik verwacht dat ze nog wel leuke dingen gaan laten zien. Bij IJsselmeervogels lijkt me een punt het hoogst haalbare.”

De Noord-Hollander verwacht verder dat Rijnvogels het titelfeestje nog een week moet uitstellen. ,,Onder het mom van kampioensdruk zet ik in op een gelijkspel.” Om kampioen te worden moet Rijnvogels zelf winnen bij Haaglandia  en hopen op een nederlaag van Swift en puntenverlies van Zwaluwen ’30.

Ingevoerd zijn

Voor Foreholte verwacht Zoontjes een overwinning, al bekent hij eerlijk het lagere amateurvoetbal niet erg nauwgezet te volgen. En Zoontjes rekent op een nederlaag van Van Nispen tegen Den Hoorn. ,,Als nummer twee moet Den Hoorn die pot kunnen winnen.”

Puntenverlies van Den Hoorn zou Zoontjes’ clubgenoten van Lisse (de zondagtak) goed uitkomen. ,,Ik volg dat wel. Weet dat ze er een tijdje terug heel goed voor stonden en de voorsprong nu iets is teruggelopen. Een aantal jongens zie ik wel eens in de kantine, terwijl er ook een paar in de zaterdagselectie hebben gespeeld.”

Eerdere voorspellers:

Vladmir Jozic (VVSB): 3/6

Foto: Hubert Habers/FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN