Shirt elftal van het jaar_groot1Voor de eerste keer mogen we in ons Elftal van het Jaar een speler opstellen die niet uitkomt in de Topklasse. De op papier beste spelers zijn dus niet altijd verzekerd van een plek in ons elftal. Dat is inherent aan de manier waarop we de (populariteits)poll hebben vormgegeven. Neemt niet weg dat het een interessant beeld geeft. Er is namelijk weer massaal gestemd: 2020 keer om precies te zijn. Uiteindelijk kregen we een duidelijke winnaar met maar liefst 30% van het totaal aantal stemmen. Maar zoals elke week beginnen met de nummer drie. Daar vinden we de aanvoerder van FC Lisse, Tom Zoontjes. Zoontjes is al jaren een van de belangrijkste steunpilaren in het hart van de defensie van de geelblauwen. Hij wist een totaal van 232 (11%) stemmen te vergaren.

Op plek twee vinden we de linker centrale verdediger van Quick Boys. Mike Ruijter kende op Nieuw Zuid een moeizame start, maar vormt nu al een tijdje met zijn kompaan Bart Freke het centrum van de Katwijkers. Ruijter ging zeker in het begin gelijk op met onze uiteindelijke winnaar, maar trok uiteindelijk toch aan het kortste eind. Desalniettemin verzamelde hij 400 van het totaal aantal stemmen (20%).

Dan de nummer een. Ditmaal levert vv SJC haar aanvoerder af aan ons Elftal van de Week. Jordy Groot kwam uiteindelijk op 598 stemmen uit, wat ruim voldoende bleek voor een uitverkiezing. Groot kent een prima seizoen en sleepte vorige week tegen Alphense Boys nog een punt uit het vuur voor de Noordwijkers. Morgen volgt een reactie van Groot.

De shirtsponsor van Groot is ook deze week Spek je Club. Spek je Club is een slimme en eenvoudige manier om met jouw online aankopen een bijdrage te leveren aan je club. Diverse clubs in de streek gaan binnenkort van start met dit nieuwe initiatief.

Ook een positie sponsoren? Neem contact op met de redactie.

Schermafbeelding 2014-02-10 om 15.47

POPULAIRE BERICHTEN