Shirt elftal van het jaar_derlagenDe verdediging is inmiddels bekend. Koroglu weet vanaf vandaag wie hij voor zich aantreft. Er werd deze week 1283 keer gestemd en dat leverde een duidelijke winnaar op. We beginnen zoals altijd bij de nummer drie. Die strijd was een stuk interessanter dan de strijd om de eerste plek die al vroeg in de week beslist leek. Uiteindelijk legde Jelmer Vijlbrief van VVSB het af en streek dus het brons op. Hij verzamelde 158 stemmen (12%). Toch geen misselijk aantal. Vijlbrief was gister duidelijk over de kampioenskansen van VVSB. Als de mannen van Van Leeuwen ooit kampioen kunnen worden, is het dit seizoen wel, stelde Vijlbrief.

Op plek twee vinden we Brayen Brocker, de linksback van Noordwijk. Het verschil met Vijlbrief is slechts vier stemmen maar dankzij Sotsji weten we wat zo’n klein verschil kan betekenen. Hij eindigde uiteindelijk op 162 stemmen (13%). Brocker kent een prima seizoen en tekende onlangs een jaar bij.

De absolute winnaar is echter Mike Derlagen van Quick Boys. Hij liet de concurrentie ruim achter zich en verzamelde 393 van de 1283 stemmen (31%). Derlagen speelt in zijn eerste jaar – hij kwam over van AFC Amsterdam –  een uitstekend seizoen en is niet meer weg te denken uit de basiself van Verdonkschot. Morgen verschijnt er een uitgebreide reactie van de linksback.

Opnieuw prijkt Spek je Club op de borst van Derlagen. Inmiddels zijn de Van der Sar Foundation, VV Katwijk en VV Noordwijk gestart met dit nieuwe initiatief. Ook hierover verschijnt morgen meer informatie.

Ook een positie sponsoren? Neem contact op met de redactie.

Foto: Hans van Duijn

uitslag linksback


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)