Shirt elftal van het jaar_hoekWe zijn inmiddels aanbeland op het middenveld. Die strijd leek de eerste dagen een spannende te worden, maar rond de donderdag was de winnaar nagenoeg bekend. Hoe anders was dat weer als het ging om het zilver en brons, om nog maar even in Olympische sferen te blijven. Uiteindelijk werd die strijd op vier stemmen beslist. Diederick Hoogerwaard vergaarde 205 stemmen wat dus net niet genoeg was voor een tweede plek. Hoogerwaard is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op het middenveld van Noordwijk en verlengde onlangs zijn contract. Ook baarde hij opzien door in de wedstrijd tegen Kozakken Boys vanaf de middenlijn te scoren.

Op plek twee vinden we een bekende naam uit de Bollenstreek. Vladimir Jozic is al jaren een van de paradepaardjes van VVSB. Afkomstig uit de jeugd van de Noordwijkerhouters en inmiddels ook de aanvoerder van het vlaggenschip. Jozic staat bekend om zijn spelinzicht en verfijnde traptechniek. Ook hij tekende bij, maar liefst voor twee jaar. De spelbepaler verzamelde 209 stemmen, 1 procent meer dan Hoogerwaard.

Maar de duidelijke winnaar komt wederom uit het Quick Boys-kamp. Milan Hoek heeft in korte tijd de harten van de Katwijkers veroverd en verzamelde 315 stemmen, exact 25% van het totaal. Ook Hoek heeft zijn contract verlengd en is dus volgend jaar weer op Nieuw Zuid te bewonderen. Met de uitverkiezing van de middenvelder zijn de Blauw-witten de eerste club die twee spelers afvaardigt voor ons Elftal van het Jaar. Dat betekent dat zij nog maximaal een speler aan het team kunnen toevoegen. De fans zullen daarom een afweging moeten maken voor welke speler ze kiezen. Morgen verschijnt de nieuwe poll en een uitgebreide reactie van onze rechtshalf Milan Hoek op de site.

Opnieuw prijkt Spek je Club op de borst van Hoek. Inmiddels zijn de eerste euro’s verdiend met dit nieuwe concept. Bij VV Noordwijk staat de teller op € 50,56 en VV Katwijk zit op € 21,67. Ook jij kunt jouw club helpen. Het enige wat je hoeft te doen is via de clubpagina een internetaankoop te doen.

Ook een positie sponsoren? Neem contact op met de redactie.

uitslag poll rechtshalf

POPULAIRE BERICHTEN