Shirt elftal van het jaar_susan1Het verdedigende blok op het middenveld staat. Vanaf morgen gaan we op zoek naar de creativiteit die voor de aanvoer naar de spitsen moet zorgen. Maar eerst de uitslag van deze week. We telden in totaal 1242 stemmen waarvan 25% naar de winnaar ging. Zoals ook de voorgaande weken was de strijd om de eerste plek vrij snel beslist. Maar ook deze week was het vechten voor plek twee en drie. Drie spelers ontliepen elkaar nauwelijks. Net buiten de boot viel het brein van Rijnsburgse Boys, Kevin Winter, door velen beschouwd als een van de beste amateurvoetballers van Nederland van de afgelopen jaren. Hij verzamelde 146 stemmen. Op plek drie vinden we Bart Zonneveld, de linkermiddenvelder van SJC. Zonneveld wist zeven stemmen meer dan Winter te vergaren, een totaal van 153 stuks (12%). Een knappe prestatie.

Gaan we door met de nummer twee. Slechts vijf stemmen zorgden ervoor dat Bas Ruigrok plek twee mocht opeisen. De middenvelder van VVSB is een vaste waarde in het succesvolle team van de Noordwijkerhouters. Ruigrok kwam in 2009 over van Van Nispen en is na een gewenningsperiode niet meer weg te denken uit het basisteam. In totaal verzamelde de 28-jarige Zilker 158 stemmen (13%).

Maar de absolute winnaar is de motor van het Katwijkse middenveld. Na een moeizame start is de Oegstgeestenaar een van de bepalende gezichten van het huidige Katwijk. Zijn loopvermogen en winnaarsmentaliteit speelden vorig jaar een belangrijke rol in het behalen van het kampioenschap. Susan verzamelde maar liefst 315 stemmen. Morgen volgt een uitgebreide reactie van de middenvelder.

Spek je Club is wederom verantwoordelijk voor de sponsoring van de linkermiddenvelder. VV Noordwijk heeft inmiddels de grens van € 100,- doorbroken. Simpel verdiend door de leden van de club. Het enige wat zij daarvoor deden is de aankoop die ze toch al wilden doen, aan te schaffen via deze pagina. Ook gratis lid worden van Spek je Club? Neem dan contact op [email protected].

uitslag linkermiddenvelder

POPULAIRE BERICHTEN