shirt van vlietDe verdediging krijgt steeds meer vorm nu we ook weten wie we rechts in het centrum gaan opstellen. De strijd om die plek was een spannende. In totaal werd er maar liefst 2199 (!) keer gestemd, waarvan 592 keer op de winnaar en 555 maal op de nummer twee. In percentages ontlopen zij elkaar slechts 2%. Voordat we die strijd nader gaan bespreken, beginnen we zoals altijd bij de nummer drie. Daar vinden we Peet van der Slot,  de rechter centrale verdediger van VVSB. Hij vergaarde 257 stemmen (12%), een aantal dat ook niet misselijk is.

Op plek nummer twee vinden we Bart Freke, de centrale verdediger van Quick Boys. Freke wist zeer knap een kwart van alle stemmen te verzamelen, wat normaliter meer dan genoeg is voor de overwinning. Freke speelt ook in het blauw-wit een prima seizoen en verlengde onlangs zijn contract met een jaar. In de 16 wedstrijden die hij dit seizoen voor de Katwijkers speelde, scoorde hij vijfmaal.

Freke moest zijn meerdere echter erkennen in Robin van Vliet, de centrale verdediger van Noordwijk. Van Vliet liet zien wat je moet doen om een populariteitspoll te winnen. Hij mobiliseerde zijn volledige achterban en wist zodoende 27% van de stemmen te vergaren. Zijn uitverkiezing is wellicht een pleister op de wonde; Van Vliet verliet afgelopen zaterdag tegen FC Lisse met een brancard het veld na het verdraaien van zijn linkerknie. Vorig seizoen scheurde hij de kruisbanden van diezelfde knie. De exacte diagnose laat nog even op zich wachten. Van Vliet ondergaat vandaag een MRI-scan. Morgen volgt een uitgebreide reactie van Van Vliet op zijn uitverkiezing.

Wederom prijkt op zijn borst shirtsponsor Spek je Club, een slimme en makkelijke manier om met jouw online aankopen je club te spekken. Hieronder vind je een filmpje hoe simpel het werkt. Zo kun je vanaf de bank met de laptop op schoot eenvoudig een bijdrage leveren aan het doel van de club die jij support. Binnenkort starten VV Katwijk, VV Noordwijk en de Edwin van der Sar Foundation met dit initiatief.

Ook een positie sponsoren? Neem even contact op met de redactie!

poll rechter centrale verdediger
[youtube id=”3U8hhKSR_0k” width=”620″ height=”360″]

POPULAIRE BERICHTEN