Is er iemand die z’n paasweekend nog een beetje kan verlengen met een lekker etentje? Zijn er mensen geweest die zowel de kraker in de Derde Divisie tussen Quick Boys en Noordwijk goed hebben gegokt en ook nog eens wisten wie er in de Eerste Klasse zou winnen in de degradatiekraker tussen Hillegom en Hoofddorp?

De gok wie de clash in de Derde Divisie zou winnen op Nieuw Zuid leek vooral uit clubliefde gedreven. Veel Noordwijkers kozen logischerwijs voor de koploper van de competitie. Katwijkers stemden massaal af op de blauw-witten. En die kregen gelijk. In de kolkende duinpan was de ploeg van Erik Assink met 2-0 te sterk voor vv Noordwijk.

Op Tweede Paasdag kreeg Hillegom thuis te maken met concurrent Hoofddorp. In een doelpuntrijke wedstrijd moest de ploeg van De Zanderij het onderspit delven. Daarmee lijkt een nacompetitieplek om lijfsbehoud steeds moeilijker af te wenden. En daar gingen velen van jullie de spreekwoordelijke bietenbrug op.

Het juiste rijtje was 1-1-2-2-1

Onder andere één van de Safi-broers uit Sassenheim was nog dicht bij de juiste voorspelling met vier goede antwoorden. Helaas had niemand de echte honderd procent score. Let overigens op: komende week is er geen TOTO. Vanwege Koningsdag is er geen programma.

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude