De laatste toto van 2018 was een uitgelezen kans om het etentje bij De Engel op de kop te tikken zo vlak voor de feestdagen. Het aantal wedstrijden was wegens het lang uitblijven van een winnaar al teruggelopen naar vier. Het afgelaste duel tussen ROAC en Teylingen maakte het rijtje van deze week nog iets simpeler. 

Zo bleven er nog maar drie potjes over om een juiste uitslag bij aan te kruisen. Dat lukte desalniettemin maar één iemand. Het was Anne Vink (ja, de dochter van Pieter) die als enige voorspelde dat Katwijk een punt ging pakken op Goed Genoeg, dat VVSB onderuit ging tegen Barendrecht en dat Quick Boys het wel zou lukken om streekgenoot SJC eronder te krijgen.

Met deze scherpe voetbalblik verdient Anne een etentje bij De Engel in Lisse voor twee personen! Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met je op!

Nog een keer de volledige uitslag: 

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein