Vorige week kreeg u op deze plek een berisping. Waarom zo weinig vertrouwen in een goed resultaat van Lisse op de Westmaat? Driekwart van de toto-formuliertjes kon meteen de prullenbak in. Gedwee volgde u hetgeen u opgedragen was op. Vrijwel zonder uitzondering ging u voor een thuisoverwinning van de Lissers. Het aantal dwarsliggers wat zijn of haar formulier niet met een eentje begon, was deze week dan ook op de vingers van één hand te tellen.

 

Toch was het juist die rebellie die beloond zou kunnen worden met een diner voor twee. Lisse speelde, tegen alle verwachtingen in, gelijk tegen Sneek. Ook de zeer knappe overwinning van Rijnvogels op bezoek bij de jeugd van Volendam bleek niet voorzien. U voelt wel aankomen waar dit heengaat. Deze week geen winnaar van onze toto. Morgen weer een nieuwe kans. De inzet blijft hetzelfde: een diner voor twee bij De Engel!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)