Quick Boys was dit weekeinde vrij. De andere drie Bollenstreekclubs wonnen allen hun duel. Rijnvogels boekte een 2-1 zege in Bergschenhoek. Valken ’68 zette TAVV met 3-1 opzij. Kagia won nipt met 2-1 van LSVV ’70.

BVCB- FC Rijnvogels 1 – 2

Rijnvogels bewees dat de nederlaag van vorige week tegen Nootdorp slechts een incident was. Met de 2-1 zege blijft de voorsprong op concurrent Swift minimaal tien punten. De titel lijkt de Kooltuinbewoners niet meer te kunnen ontgaan.

Valken 68’ – TAVV 3 – 1

In een slechte wedstrijd heeft Valken de drie punten thuis gehouden. De Valkenburgers stonden bij rust al op een rustgevende 2-0 voorsprong. Vlak na rust deed TAVV via een strafschop iets terug. Rens van Klaveren zorgde met zijn tweede treffer van de middag voor de definitieve beslissing.

Kagia – LSVV ’70 2 – 1

Kagia heeft prima zaken gedaan door LSVV thuis te verslaan. Nummers 1 en 2 DWO en SEV gingen allebei onderuit zodat het verschil op de ranglijst terug is gebracht tot drie punten.