Valken ’68 heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Dirk van Duijn en Frank Kardjani. Laatstgenoemde komt over van Katwijk, terwijl Van Duijn afkomstig is van Quick Boys.

Dirk van Duijn treedt met zijn overstap in de voetsporen van broer Sander, die eerder ook op ‘t Duyfrak actief was. Dirk speelde zijn gehele voetballeven bij Quick Boys en debuteerde vorig seizoen tegen Spakenburg zelfs in de hoofdmacht.

De in het dagelijks leven gymdocent licht op de clubsite zijn beslissing toe. “Mijn broer Sander van Duijn heeft een paar jaar bij Valken ’68 gevoetbald, daar heeft hij bijna 100 wedstrijden gevoetbald. Voor mij is het doel op dat te gaan overtreffen”, vertelt hij. “Ik heb veel gesprekken gehad met de spelers waar ik mee of tegen heb gevoetbald vroegen en die nu bij Valken ’68 voetballen. Ze raden mij allemaal aan om bij Valken’68 te komen voetballen.“

Na het vertrek van Kas Vaneman zocht Valken ’68 naar een nieuwe doelman en die heeft het gevonden met Kardjani. De goalie was juist altijd actief op de Krom. Hij tekende op zijn twintigste zijn eerste contract, maar debuteerde nooit. De afgelopen jaren was hij actief in het tweede en het O23-team.

“Ik wil graag bij een eerste team als eerste doelman functioneren, en daar heb ik bij Valken ’68 meer kans op. Ik ken mijn kwaliteiten en als ik daar aan voldoe moet het zeker kunnen lukken maar dat ligt bij mezelf. Ik heb goede verhalen gehoord over de club, dus ik kan niet wachten om deel uit te maken van dit team.”

Foto: Saam de Mooij

POPULAIRE BERICHTEN