Nieuwkomers Olaf van der Sande (Spakenburg) en Sabir Achefay (vv Noordwijk) zijn goed begonnen aan hun dienstverband bij Quick Boys. De beide aanvaller scoorden in het oefenduel tegen het Spaanse Atlético Granadilla. De Katwijkers wonnen de vriendschappelijke wedstrijd uiteindelijk met 1-5.

Van der Sande mocht na iets meer dan tien minuten de openingstreffer binnentikken. Hij werd bij het doelpunt op z’n wenken bediend door Ricardo Kuijvenhoven. Nadat de Spaanse tegenstander de 1-1 op het scorebord had gezet, schoot Tommy Bekooij vanaf elf meter de 1-2 binnen.

Ook Achefay scoort
Na de 1-2 ruststand kreeg Bekooij in de tweede helft vrij rap de kans om de 1-3 te maken vanaf de penaltystip. Hij miste z’n tweede poging. Na de 1-3 van Dennis Kaars maakte Bekooij z’n foutje goed en kopte hij de 1-4 binnen uit een vrije trap van Martin van Eeuwijk. Achefay, die in de winterstop overkwam van Noordwijk bepaalde de eindstand op 1-5.

Atlético Granadilla – Quick Boys 1-5 (1-2)
Goals: Bekooij (2), Van der Sande, Kaars, Achefay

*Update:

Quick Boys heeft ook het tweede oefenduel van de middag gewonnen. In Spanje kende het weinig moeite met Fabane. Het werd 0-4. Voor de Katwijkers scoorde Kaars twee keer.

Fabane – Quick Boys 0-4 (0-1)
Goals: Kaars (2), Ket, Gomez Nieto