Morgen (woensdag) heeft op de Rijnsburgse Middelmors een benefietwedstrijd voor Wout Holverda plaats. Sparta Legends en Lucky Ajax nemen het tegen elkaar op. Het duel, dat om 19.00 uur begint, is een eerbetoon aan Leidenaar en voormalig profvoetballer Wout Holverda, die met Alzheimer kampt. De opbrengst gaat naar Alzheimer Nederland.

Vele bekende namen maken hun opwachting. De meest in het oog springend is die van Edwin van der Sar, de huidige commercieel directeur van Ajax. Ook Rob en Richard Witschge, Aron Winter, Simon Tahamata, Bryan Roy en Wamberto spelen mee bij de Amsterdammers. Bij Sparta zijn oud-Leidenaar Glenn Helder, Stompwijker Edwin Vurens en ook onder meer Ricky van den Bergh, Nico Jalink en Yevgeni Levchenko van de partij.

Het Leidsch Dagblad organiseert de benefietwedstrijd in samenwerking met Rijnsburgse Boys. Tot en met dinsdag zijn er kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Sloos Sport en de winkels van Wout Bergers in Leiden en Oegstgeest. Op de wedstrijddag aan de kassa’s bij Rijnsburgse Boys.

Zie voor meer informatie: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article27078284.ece

 

 

POPULAIRE BERICHTEN