Frans van Niel speelt ook volgend seizoen voor VVSB. De 25-jarige middenvelder heeft voor een jaar bijgetekend aan de Boekhorst. Van Niel gaat zodoende op voor zijn zevende seizoen in Noordwijkerhoutse dienst. Ook is bekend geworden dat Jeffrey Tol en Calvin Koster de club gaan verlaten.

Van Niel verruilde in de zomer van 2008 ADO Den Haag voor VVSB. In zijn eerste seizoenen was hij van grote waarde. Door een vuurwerkongeluk op Oudejaarsdag 2010 werd hij echter teruggeworpen. Van Niel verloor drie vingers en flink zicht aan linkeroog. Na een lange revalidatietijd speelde de middenvelder in oktober 2012 voor het eerst weer negentig minuten in de hoofdmacht. Dit seizoen is hij onder Wilfred van Leeuwen een vaste waarde. Van Niel had in 21 van de 23 competitiewedstrijden een basisplek.

Voor Tol en Koster is het avontuur bij VVSB op een teleurstelling uitgelopen. Zij kwamen nauwelijks in actie. Tol mocht tweemaal in de basis beginnen en achtmaal invallen. Koster moest met vier basisplaatsen en twee invalbeurten genoegen nemen.

Foto: Tino Stulen

POPULAIRE BERICHTEN