Stefan Kraaijvanger en Jelmer Vijlbrief blijven aan VVSB verbonden. De linksbenige verdedigers hebben voor een jaar bijgetekend. Kraaijvanger is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij VVSB. Vijlbrief (zie foto) kwam anderhalf jaar geleden over van RCL.

VVSB plukte Kraaijvanger in de zomer van 2009 weg bij HFC Haarlem. De 23-jarige verdediger was de afgelopen jaren een belangrijke pion in de defensie van de Noordwijkerhouters. Dit seizoen moest de Haarlemmer door een knieoperatie twee maanden missen. Mede daardoor kwam hij pas tot acht duels.

Vijlbrief (22) is de vaste linkervleugelverdediger. De Leiderdorper begon met voetballen met RCL, maar speelde later voor Sparta en UVS. Als senior keerde hij terug naar RCL, waar hij zich in de kijker van VVSB speelde. Ook Vijlbrief moest dit seizoen een tijdje met een blessure toekijken. Inmiddels heeft hij concurrent Marvin Headley weer uit het elfal gespeeld. Vijlbrief speelde dit seizoen dertien duels voor de verrassende nummer drie van de zondagse Topklasse.

Foto: Tino Stulen

POPULAIRE BERICHTEN