De VIDB Toto is weer gevuld met vijf mooie potjes. De kenner die het rijtje foutloos invult, mag iemand mee uiteten nemen naar De Kwartel: het strandpaviljoen van Rijnsburgse Boys-trainer Wilfred van Leeuwen.

De topper in de Tweede Divisie is de eerste wedstrijd van deze week. Kan Katwijk de titelstrijd nog één keer opengooien of gaat de Amsterdamse koploper in het restant van de competitie alleen nog af moeten rekenen met IJsselmeervogels?

Wederopstanding
De tien punten uit de laatste vier wedstrijden die VVSB behaalde, mag gerust een wederopstanding van de Noordwijkerhouters genoemd worden. De ploeg van Eric Meijers is sinds afgelopen weekend bovendien geen hekkensluiter meer. Kan VVSB zaterdag de voorsprong op Barendrecht meteen vergroten tot vijf punten?

SJC en Quick Boys vechten dit weekeinde een bollenderby uit en Valken’68 kan in de strijd om de derde periode belangrijke punten pakken bij koploper Voorschoten’97.

Kadootje
Op zondag heeft Teylingen nog iets goed te maken met ROAC. Doordat de Rippers zondag hun inhaalduel wonnen van Stompwijk’92 pakten de Teylingers alsnog de tweede periodetitel. Voor het eerst in de historie van de club won Teylingen een periode en dus was het groot feest. Geeft de ploeg van Marc van Wonderen daarom ROAC een cadeautje terug?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Kwartel | De sfeer in Strandpaviljoen de Kwartel is uniek. In onze mooie, natuurlijk houten tempel schuif je zeven dagen per week aan om te genieten van het bijzondere uitzicht met een goed glas wijn of een lekkere cappuccino. We zijn op de eerste plaats een restaurant met een eerlijke keuken. Daarnaast zijn onze ruimtes te huur voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst. Ook organiseren we diverse activiteiten op het strand.

Lees ook: Polak vindt uitdaging voor komend seizoen: ,,Is hij daar niet te hard voor?’

 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels