Het winterse weer van afgelopen weekend gooide wat roet in het eten van de toto. Het enige positieve daaraan is dat er deze week weer een nieuw rijtje klaarstaat en de pot nog steeds gevuld is met een etentje voor twee bij Op Eigen Wijze in Sassenheim. We maken dus gewoon een herstart!

Het rijtje wordt geopend door Rijnsburgse Boys dat afgelopen week een broodnodige overwinning boekte bij hekkensluiter VVSB. Is die driepunter het medicijn dat de ploeg van Wilfred van Leeuwen nodig had en pakken de ‘Uien’ komende zaterdag ook Jong Almere City op de eigen Middelmors?

Listig
Quick Boys zag door de thuisnederlaag tegen Hoek (1-2) het gat met koploper Noordwijk groter worden en moet tegen het listige DVS’33 dus zorgen dat het niet nog meer averij oploopt in de strijd om de titel in de zaterdagse Derde Divisie. Het gat met de Noordwijkers is nu vijf punten.

Ook staan er twee derby’s in de toto van deze week: in de Derde Klasse ontvangt de zaterdagtak van VVSB koploper Van Nispen. Een dag later zint Foreholte op revanche in de burenruzie tegen Teylingen. De vorige editie op de Roodemolen eindigde in een 4-0 overwinning voor de ploeg van ‘koning’ Jaap Zwetsloot, een duel waarin de spits vier keer trefzeker was.

Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Op Eigen Wijze, een gezellig restaurant in het centrum van het gezellige Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u vantevoren even reserveren? Tot ziens bij Op Eigen Wijze.

Lees ook: De juiste prikkel voor Fanny Waandels

POPULAIRE BERICHTEN