Het winterse weer van afgelopen weekend gooide wat roet in het eten van de toto. Het enige positieve daaraan is dat er deze week weer een nieuw rijtje klaarstaat en de pot nog steeds gevuld is met een etentje voor twee bij Op Eigen Wijze in Sassenheim. We maken dus gewoon een herstart!

Het rijtje wordt geopend door Rijnsburgse Boys dat afgelopen week een broodnodige overwinning boekte bij hekkensluiter VVSB. Is die driepunter het medicijn dat de ploeg van Wilfred van Leeuwen nodig had en pakken de ‘Uien’ komende zaterdag ook Jong Almere City op de eigen Middelmors?

Listig
Quick Boys zag door de thuisnederlaag tegen Hoek (1-2) het gat met koploper Noordwijk groter worden en moet tegen het listige DVS’33 dus zorgen dat het niet nog meer averij oploopt in de strijd om de titel in de zaterdagse Derde Divisie. Het gat met de Noordwijkers is nu vijf punten.

Ook staan er twee derby’s in de toto van deze week: in de Derde Klasse ontvangt de zaterdagtak van VVSB koploper Van Nispen. Een dag later zint Foreholte op revanche in de burenruzie tegen Teylingen. De vorige editie op de Roodemolen eindigde in een 4-0 overwinning voor de ploeg van ‘koning’ Jaap Zwetsloot, een duel waarin de spits vier keer trefzeker was.

Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Op Eigen Wijze, een gezellig restaurant in het centrum van het gezellige Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u vantevoren even reserveren? Tot ziens bij Op Eigen Wijze.

Lees ook: De juiste prikkel voor Fanny Waandels


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude