Met de derby’s in de Tweede Divisie proberen we het jullie in de VIDB Toto zo moeilijk mogelijk te maken. De burenruzie’s worden aangevuld met nog drie wedstrijden, waardoor het totaal weer op vijf komt. Vorige week zat er bij het raden van het zestal duels geen foutloze inzending tussen. In de prijzenpot zit daarom nog steeds een etentje voor twee bij restaurant De Engel in Lisse. 

De eerste streekderby in het rijtje wordt uitgevochten tussen Rijnsburgse Boys en FC Lisse. De mannen van Pieter Mulder zijn  eigenlijk sinds het nieuws dat het contract van de oefenmeester niet werd verlengd uitstekend in vorm. Uit de laatste vier wedstrijden werd een maximale score (12 punten) gehaald. Zijn de Lissenaren, die de laatste tijd ook aan de beterende hand lijken, in staat ‘De Uien’ het leven zuur te maken op De Middelmors?

Interessant
Ook het duel tussen VVSB – Katwijk is heel interessant. De wedstrijd heeft nog geen vergaande historie, maar toch is er al het een en ander gebeurd tussen de ploegen van Dick Schreuder en sinds kort Jack Honsbeek. VVSB deed de Katwijkers twee keer pijn door ze twee keer uit te schakelen in de KNVB-Beker (3-0 en 1-2). In de Tweede Divisie is echter de ploeg uit Katwijk-Noord nog de baas, met vier punten uit de twee competitieduels (1-0 en 0-0). Hoe gaat dit zich komende zaterdag ontwikkelen?

In de Hoofdklasse speelt Ter Leede een belangrijke wedstrijd. De Sassenheimers nemen het op tegen SteDoCo. De ploeg van Henk Wisman moet winnen om in het spoor te blijven van koploper Noordwijk, maar dit is voor de bezoekers uit Hoornaar (derde op de ranglijst) niet anders.

Verder speelt zaterdag Kagia in de Derde klasse tegen BSC’68. De formatie van Anton Wijsman kan met een overwinning op de nummer twee van de ranglijst een stap maken richting de bovenste regionen.

Zondag
Het meest in het oog springende duel op de zondag is dat tussen Foreholte en Alphen. De mannen van Marcel IJzendoorn spelen opnieuw een echte degradatiewedstrijd. De lijn omhoog lijkt met gelijke spelen tegen HVV en VUC wel ingezet, maar een driepunter is voor de Voorhouters broodnodig.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 22 okt.
Districtsbeker
Voorschoten '971-1Kagia *w.n.s.
Oefenwedstrijd
OFC 1-1Quick Boys
Za. 26 okt.
GVVV14.30Noordwijk
SteDoCO14.30VVSB
Ter Leede14.30Jong Almere City FC
Ajax (ama.)14.30FC Lisse
Achilles Veen14.30FC Rijnvogels
DSO14.30Valken'68
Kagia14.30Wateringse Veld
FC Oudewater14.30VVSB (zat.)
Kozakken Boys15.00Katwijk
Quick Boys15.00Scheveningen
Van Nispen (zat.)15.00Berkel
Warmunda15.00LSVV '70
Rijnsburgse Boys15.30AFC
Zo. 27 okt.
Alphense Boys14.00SJC
DOSR14.00Hillegom
Laakkwartier14.00Foreholte
Wippolder14.00Teylingen
Voorschoten '9714.00Van Nispen (zon.)