In het totorijtje van deze week spelen al ‘onze’ Bollenstreekclubs een uitwedstrijd. Ga jij voor vijf keer een tweetje? De pot is nog gevuld met het diner voor twee bij restaurant Heinde & Ver in Noordwijkerhout. 

Noordwijk legt dit weekend de meeste kilometers af. De ploeg van Kees Zethof mag aantreden tegen Jong FC Groningen en speelt voor het eerst in competitieverband tegen een beloftenteam. Hoe gaan de Noordwijkers het er vanaf brengen, nadat vorige week de eerste periodetitel werd binnengesleept?

Rijnvogels speelt een traditioneel lastige uitwedstrijd bij Swift. Vorig seizoen sleepten de Katwijkers ternauwernood een gelijkspel uit het vuur, nadat de Amsterdammers al snel een 2-0-voorsprong hadden genomen.

Stroef
Valken reist af naar Rijswijk voor de wedstrijd tegen Te Werve. Voorafgaand aan het seizoen hadden vele mensen ongetwijfeld gedacht dat deze wedstrijd zich bovenin in de Tweede Klasse zou afspelen, maar bij beide ploegen loopt het (nog) niet naar wens. Mocht de ploeg van Arie van Duijn zaterdag winnen, dan komt het met elf punten weer naast de Rijswijkers.

De rest van het rijtje:

 

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Heinde & Ver | Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs!
Van maandag tot en met donderdag voor maar €32,50 en in het weekend voor €37,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!

Lees ook: Reëel Foreholte blijft ‘gewoon’ kalmPOPULAIRE BERICHTEN