De dinerbon van restaurant De Engel in Lisse gaat er deze week met zekerheid uit, omdat de Toto twee keer op rij niet correct werd voorspeld. Vier wedstrijden dus, maar dat lijkt makkelijker dan het is. Want wie de laatste Toto van 2018 bekijkt, zal toch even moeten nadenken over 1, x of 2. Zeker bij de topper AFC-Katwijk van aankomende zaterdag.

Houdt de Amsterdamse koploper het gat met de Katwijkse nummer twee op zes punten, wordt de voorsprong nóg groter of komt de regerend landskampioen bij de amateurs op drie punten van AFC?

Druk
VVSB en Barendrecht spelen een ’topper’ onderin de Tweede Divisie. De hekkensluiter uit Noordwijkerhout moet eigenlijk winnen om de inhaalrace in te zetten op de teams die op een veilige plek op de ranglijst staan. Daardoor staat de druk vol op de formatie van trainer Eric Meijers.

Quick Boys zal op Nieuw Zuid de handen vol hebben aan SJC, dat de afgelopen twee duels op rij won. In de Derde Klasse op zondag neemt nummer drie ROAC het op tegen Teylingen, dat nu zesde staat met zes punten achterstand op de ploeg uit Rijpwetering.

Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar [email protected]. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).POPULAIRE BERICHTEN