Vier spelers van de zaterdagtak van VVSB maken komend seizoen de overstap naar Van Nispen. Koen Damen, Berend de Jong, Tim Warmerdam en Joris Aartman komen na de zomer uit in De Zilk.

Het viertal was afgelopen weekend al te gast bij hun nieuwe club. VVSB won de derby tegen Van Nispen met 2-5. Het team met overwegend Noordwijkerhouters houdt na dit seizoen op te bestaan.

Met Van Nispen komen ze volgend seizoen uit in de Vierde Klasse. Begin deze maand viel het doek voor de Zilkers, die vorige week hun eerste zege van het seizoen boekten.

Van Nispen laat bij mij monde van Andy Otte (verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie) weten blij te zijn met de vier versterkingen. “Na het vertrek van de Noordwijkers hebben we noodgedwongen alle jeugd vanaf JO17 door moeten schuiven om tot een selectie te komen. Hierdoor wisten we op voorhand dat het een lastig verhaal zou worden om in de Derde Klasse te blijven, helemaal met de versterkte degradatieregels. Door het stoppen van de zaterdagtak van VVSB deed zich een mooie kans voor om onze jonge groep te voorzien van de nodige ervaring.”

Vooralsnog raken de Zilkers één speler kwijt. Doelman Sidney Stemmer stopt noodgedwongen vanwege blessureleed.

Lees ook: Spelers van zaterdagtak VVSB volgen Kraaijvanger naar ASC
Check ook: Spruijt (Van Nispen) ziet toekomst ondanks naderende degradatie rooskleurig in

POPULAIRE BERICHTEN