Vier voetballers hebben hun contract verlengd bij Rijnsburgse Boys. Verdediger Roderick Gielisse tekende voor twee jaar bij. Richard van Nieuwkoop, Hidde Prijs en Niek Ossevoort hebben allen voor één jaar bijgetekend. Dat maakte hun club maandagavond bekend.

Gielisse is bezig aan zijn tweede seizoen voor Rijnsburgse Boys. Hij kwam vorig jaar zomer over van Sparta Rotterdam en veroverde snel een basisplaats in Rijnsburg. Doelman Van Nieuwkoop gaat volgend seizoen zijn achtste jaar in onder de lat bij de derdedivisionist. Daarmee is hij de langst zittende speler in de A-selectie. In de jeugd speelde hij voor onder andere Ajax en ADO Den Haag.

Ossevoort heeft ook in de jeugd bij profclubs gevoetbald. De vleugelverdediger annex verdedigende middenvelder speelde bij Ajax, Feyenoord en NAC Breda. Hij veroverde vorig jaar na de winterstop een plek in het keurkorps van de toenmalige trainer Niek Oosterlee. Mede door blessures heeft hij dit seizoen nog weinig gespeeld en ook geen vaste basisplaats weten te veroveren.

Prijs is nieuw bij Rijnsburgse Boys. De verdediger kwam deze zomer over van Koninklijke HFC uit Haarlem, waar ook trainer Pieter Mulders vandaan komt. Hij staat vanwege een blessure al enkele maanden aan de kant, maar hoopt na de winterstop zijn rentree weer te kunnen maken.

Doorlopend
Momenteel liggen tien spelers vast voor volgend seizoen. Wesley Goeman, Jeffrey Jongeneelen en Max Hudepohl verlengden vorige maand hun contract. De contracten van Joël Tillema, Jordy Strooker en Donny Verdam zijn doorlopend en daarom zijn zij ook sowieso volgend jaar op de Middelmors te bewonderen.

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN