De carnaval is definitief en ook de inhaalweekenden liggen achter de rug. Het is komend weekend dus weer tijd voor een volledige speelronde, want iedereen komt in actie. Hopelijk vallen er mooie momenten te beleven langs de velden, maar niets is zeker. Stof om over te praten, is er in ieder geval wel. Je leest het in ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

‘Teylinger-fittie’
Gaat de periode naar Teylingen? Naar Foreholte? Of toch weer Teylingen? In ieder geval niet naar de ploeg uit Voorhout. Dat leverde een vermakelijke discussie op tussen de twee ploegen Twitter.. Tip: Scroll vooral naar beneden bij deze tweet!

Vlog op de tribune
Het zal jullie waarschijnlijk niet zijn ontgaan, maar Ajax wist afgelopen week door te stoten in de Champions League. De Amsterdammers schakelden knap Real Madrid uit (1-4) en dus was er op de tribune reden voor een feestje bij Noordwijker en Ajax-directeur Edwin van der Sar!

Op tijd thuis
Als wij deze tag op Facebook moeten geloven, heeft Noordwijk-speler Axel Wendt de nodige problemen om op tijd thuis te zijn.. Of niet, Axel?

Contractondertekening
Het is nog altijd niet bekend wat Sjaak Polak volgend seizoen gaat doen. Toch ondertekende hij afgelopen week… iets? Wat was het, Sjaak?

Waar kijk je naar, Maik?
Oké, een fraaie foto! Maar wij vragen ons iets af. Waar kijk je eigenlijk naar, Maik?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Intens genieten van de zon☀️🇲🇦

Een bericht gedeeld door Maik (@maikvanzanten) op


Lees ook:KNVB hakt knoop door: Derde en Vierde Klasse in West 2 worden stap voor stap geschraptPOPULAIRE BERICHTEN