Een mooie geste van de voorzitter van Valken ’68. Diezelfde club heeft een grappige selectiespeler in de gelederen en een tifosi-actie bij Quick Boys. Daar is het mooiste rijtje van de week weer!

1. Grensrechter Wim

Grensrechter Wim Masmeijer van Valken ’68 werd vorige week uit bed gebeld. Of hij het ligt even uit wilde doen op de club. Midden in de nacht. Wim ging z’n bed uit, deed het licht uit en zette het avontuur op twitter. Wij van VIDB vonden dat zo zielig en vroegen openlijk om een bloemetje voor hem. Of het geholpen heeft of niet…. Wim kreeg een bloemetje en dat vinden wij nou een mooie actie van Valken!

2. Lachen met Herman

Eerder deze vrijdag kwamen wij met een interview van Sandor van der Heide van IJsselmeervogels. Daar was een actuele foto bij geplaatst. Valken-speler Herman Binnendijk zag echter een opvallende vergelijkenis met hun eigen rossige doelman en de pupil van de week bij de ploeg uit Spakenburg.

binnendijk-grapje

3. Tifosi in Katwijk

Als je jouw eigen team met 7-1 ziet verliezen van de rivaal, dan zit er als Quick Boys-fan maar één ding op. Massaal je steun betuigen aan het elftal. En dat levert schitterende beelden op.

4. Kip bij Foreholte

Mogen we volgend jaar ook als niet-lid naar de ALV van Foreholte?

5. Metamorfose

Een personal trainer moet zorgen voor een totale metamorfose van je lichaam. Een brok staal, fit als een hoentje. Nils Thörner doet dat voor een paar selectiespelers van FC Lisse. Maar de metamorfose van Thierry Monteny is wel heel erg rigoureus als we dit foto-onderschrift mogen geloven.

monteny-of-rauws

POPULAIRE BERICHTEN