VVSB raakt na dit seizoen een ervaren kracht kwijt. Jelmer Vijlbrief stopt met voetballen en zwaait af bij de paarsgelen. VVSB maakte verder bekend dat ook Tijs Knapp vertrekt en Richelo Fecunda en Obi Onyeike hebben verlengd.

De 31-jarige Vijlbrief kan terugkijken op een mooie tijd op de Boekhorst. Hij kwam in 2012 over van RCL en groeide uit tot een belangrijke pion op de linkerflank. Vijlbrief kwam in totaal tot meer dan tweehonderd officiële wedstrijden voor VVSB en maakte de nodige successen mee. In 2016 werd de halve finale van de KNVB Beker bereikt en in die tijd kwam VVSB ook jarenlang op het hoogste amateurniveau uit.

“Na de winterstop heeft hij zich na een blessure weer in de basis geknokt en hij wil dit seizoen groots eindigen om vervolgens afscheid te nemen en te stoppen met voetballen”, meldt VVSB. “Veel succes met de komende wedstrijden Jelmer, winnen en genieten! We dromen met je mee.”

Vertrek Knapp
Na dit seizoen komt ook Knapp niet meer in het paarsgeel uit. Hij gaat op zoek naar een club waar hij meer speelminuten kan maken. “Tijs speelde in het begin van dit seizoen regelmatig in ons eerste en is na zijn vervelende blessure nu weer terug als een van de sterkhouders in Onder-23. Hopelijk komt hij na ervaring elders te hebben opgedaan, dan weer terug naar de Boekhorst”, staat opgetekend op de clubsite.

Verdedigers Fecunda en Onyeike blijven wél actief voor de huidige nummer twee van de zondagse Derde Divisie. Fecunda gaat op voor zijn achtste seizoen bij VVSB, Onyeike voor zijn vierde.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Ossendrijver, een grote onbekende bij VVSB: ‘Tijdens het carnavallen wel herkend’

POPULAIRE BERICHTEN