Tommy Bekooy verdedigt ook volgend seizoen de clubkleuren van Quick Boys. De 22-jarige vleugelspeler heeft voor een jaar bijgetekend. Bekooy kwam vorig jaar zomer over van UVS. In zijn eerste seizoen maakte hij acht goals.

Onder de nieuwe coach Ted Verdonkschot had Bekooy de eerste competitiehelft geen basisplaats. De Haarlemmer gaf de voorkeur aan de hem bekende Joost Kuhlmann. Met een sterke invalbeurt bij Huizen in de laatste wedstrijd van 2013 vestigde Bekooy zijn naam. Na de winterstop trok de pijlsnelle aanvaller de ingezette lijn door en mag hij zich basisspeler noemen.

In navolging van Bekooy hebben ook Pascal van der Plas en Thom de Vries verzekerd volgend seizoen voor Quick Boys te spelen. Beide zelfopgeleide spelers acteerden al in de hoofdmacht, maar zijn teruggeworpen door blessures. Verdediger Van der Plas (21) raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn knie en hoopt in het nieuwe seizoen weer van de partij te zijn. Spits De Vries (22) heeft eveneens met blessureleed te kampen gehad. Hij maakte onlangs zijn rentree in het tweede.  

Foto: Hans van Duijn

POPULAIRE BERICHTEN