De zoektocht naar het All-Stars team uit de Bollenstreek is begonnen. Welke spelers hebben in al die jaren in de Bollenstreek het meeste indruk op jou gemaakt? Of welke spelers die uit deze regio komen hebben het qua voetballende carrière het verste geschopt? We beginnen bij de keepers. Op de shortlist staan; Atam Koroglu, Edwin van der Sar, Marek Kujach en Hugo van Duijn. Ook namen als Peter Kromhout, Marcel IJzendoorn en Rob van Dijk kwamen langs. Maar goed, nu is de keuze aan jullie.

Normaliter mogen de lezers van Voetbal in de Bollenstreek aan het einde van het seizoen het ‘Team of the Year’ kiezen. Vanwege de uitbraak van de coronapandemie en het stilleggen van de competities is er dit jaar voor gekozen om ook die verkiezing te schrappen en te zoeken naar de ‘All-Stars’.

Je kan je keuze achterlaten via social media. Stem op Facebook, Twitter of in de Instagram-stories. In de rest van de week kiezen we de andere posities. Uiteindelijk hopen we een prachtig elftal te kunnen creëren. Discussies mogen altijd, houd het wel fair. Het kan zijn dat jouw favoriete speler er helaas niet tussen zit. Dat geldt ook voor jouw favoriete club. Zit-ie er nu niet tussen? Niet getreurd, er komen nog kansen genoeg!

Keepers:
Atam Koroglu (Katwijk)
Edwin van der Sar (Foreholte/Noordwijk)
Marek Kujach (VVSB/FC Lisse)
Hugo van Duijn (Rijnsburgse Boys/Katwijk)

Foto: Tino Stulen
Foto’s keepers: Aad de Winter, Ron van der Linden, vv Katwijk, privé

Lees ook: ‘Van der Sande en Quick Boys komen er toch uit’

POPULAIRE BERICHTEN