VVSB heeft zijn eerste zege van het seizoen te pakken. De Noordwijkerhouters klopten op de eigen Boekhorst UDI ’19 met 3-0. Leroy George, Ian van Otterlo en Jermano Lo Fo Sang tekenden voor de treffers.

Het zal even wennen geweest zijn voor spelers en fans, dat VVSB weer op zondag in actie moest komen. De laatste jaren was zaterdag de vaste speeldag, maar door de indeling in de zondagse Derde Divisie moet daar noodgedwongen van worden afgeweken.

VVSB kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong. In de zevende minuut werkte George op aangeven van Lo Fo Sang de 1-0 binnen. Even later volgde er een aanval volgens hetzelfde recept, maar ditmaal raakte George de lat.

George trof later in de eerste helft nog een keer het aluminium, kort nadat UDI ’19 met tien was komen te staan. Het numerieke overtal wist VVSB in de tweede helft ruimschoots uit te buiten. Van Otterlo maakte in de 61e minuut de 2-0 en Lo Fo Sang in de 83e minuut voor de 3-0.

VVSB – UDI ’19 3-0 (1-0)
Goals: George, Van Otterlo, Lo Fo Sang