VVSB heeft in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Hoek. De Zeeuwen maakten na iets meer dan een kwartier spelen de 0-1 via Steve Schalkwijk. Het leek lang de enige treffer van de avond. De Noordwijkerhouters scoorden in de 98e minuut de gelijkmaker via Mattieu van den Assem.

VVSB trad aan zonder Frans van Niel, Danny Bakker en Richelo Fecunda. Alle drie bleven geblesseerd aan de kant. Vooral het gemis van Van Niel en Bakker was duidelijk zichtbaar. Het ontbeerde de Noordwijkerhouters in de eerste helft aan creativiteit.

In de tweede helft liep het een stuk beter, maar keek VVSB al wel tegen een 0-1 achterstand aan. Vooral via Felitciano Zschusschen was VVSB dicht bij de gelijkmaker. De aanvaller raakte echter het aluminium in plaats van de goal. Pas diep in blessuretijd schoot Van den Assem de 1-1 binnen.

VVSB – Hoek 1-1 (0-1)
Goals: Van den Assem

Archieffoto: Tino Stulen