VVSB kent een moeizame entree in de Tweede Divisie. De Noordwijkerhouters verloren zaterdag de eerste thuiswedstrijd met 1-4 van Kozakken Boys.

Vorige week moest VVSB tijdens de seizoensopening ook al buigen voor landskampioen Excelsior Maassluis (0-2). Toegegeven, net als Kozakken Boys een tegenstander van formaat, maar de paarsgelen hadden ongetwijfeld gehoopt ergens iets mee te snoepen.

Volley
Op de Boekhorst hielden beide ploegen aanvankelijk gelijke tred. In de 41e minuut opende Gwaeron Stout de score. Vlak na de thee werd het 0-2 door Berry Powel en vervolgens liepen de bezoekers uit naar een voorsprong van vier goals. Zes minuten voor tijd redde Maikey Parami met een schitterende volley de eer.

Bij Kozakken Boys ontbrak nog Raily Ignacio. De van Rijnsburgse Boys overgekomen aanvaller sluit komende week bij de groep aan, liet hij desgevraagd aan VIDB weten.

Archiefoto: Tino Stulen