Leroy George wordt definitief speler van VVSB. De Noordwijkerhoutse club maakte dinsdagavond de komst van de ervaren buitenspeler bekend.

VVSB had behoefte aan een nieuwe aanvaller na het vertrek van Raygivano Dompig naar het Duitse YEG Hassel. “Daarmee was het aantal aanvallers ondermaats vertegenwoordigd in onze selectie. Tel daarbij op dat Jayson de eerste drie wedstrijden nog een schorsing moet uitzitten”, meldt de derdedivisionist.

De 35-jarige George overtuigde VVSB tijdens een proefperiode. Hij scoorde aan de lopende band en maakte zaterdag tegen FC Boshuizen (6-1) nog vier goals.

De Surinamer speelde afgelopen seizoen voor De Treffers in de Jack’s League en had daarvoor een lange loopbaan in het betaalde voetbal. Hij was in Nederland actief voor FC Utrecht, NEC en Fortuna Sittard en kende buitenlandse avonturen in Turkije, Azerbeidzjan, de Verenigde Arabische Emiraten en Australië.

George was als prof onder meer goed voor vier wedstrijden in de voorronde van de UEFA Champions League, veertien duels in de Europa League en vijf optredens in de Aziatische Champions League.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Waarom VVSB dit seizoen ook met een O23 start
Check ook: VVSB voegt jeugdproduct toe aan A-selectie

POPULAIRE BERICHTEN