Noordwijk heeft in een oefenduel tegen FC Dordrecht knap tegenstand geboden. Op Sportpark Duinwetering eindigde het vriendschappelijke duel in een doelpuntrijk 3-4. VVSB speelde in Calella met 1-1 gelijk tegen het Alphense ARC.

Op Sportpark Duinwetering kwam Noordwijk al snel op achterstand tegen de ploeg uit de Jupiler League. Binnen tien minuten bracht Emiel Wendt de tussenstand op 1-1. Nog voor het kwartier kwamen de bezoekers op voorsprong. Sonny ten Hoope zorgde na 25 minuten voor de 2-2.

De twee ploegen leken na de 2-3 van Denis Mahmudov met die tussenstand te gaan rusten. Tjeerd Westdijk zorgde vlak voor de thee voor de 3-3 ruststand. Diezelfde Mahmudov zorgde vlak voor tijd voor de 3-4 eindstand.

VVSB speelde op het trainingskamp in Spanje gelijk tegen ARC. In Calella eindigde de ontmoeting in 1-1. Pieter Koopman maakte de enige Noordwijkerhoutse goal. SJC won in het zuiden van Europa van derdedivisionist Westlandia met 2-3. Voor de Noordwijkers scoorden Rick van Dijk en Dandy Steenvoorden en Stan Ruigrok.

Ter Leede speelde in het eigen Sassenheim met 1-1 gelijk tegen tweededivisionist Excelsior Maassluis. Kagia won voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie met 4-0 van Oud Kagia.

VVSB – ARC 1-1 (1-0)
Goal: Koopman

Noordwijk – FC Dordrecht 3-4 (3-3)
Goals: Wendt, Ten Hoope, Westdijk

Ter Leede – Excelsior Maassluis 1-1
Goal: Van den Berg

Westlandia – SJC 2-3
Goals: Van Dijk, Steenvoorden, S. Ruigrok